دریافت کپسول فلوکونازول
دریافت کپسول فلوکونازول
مقدار فلوکونازول تجویز شده، طول درمان و زمان درمان بر اساس محل عفونت قارچی و پاسخ به دارو متفاوت است. بنابراین، میزان دقیق این دارو باید توسط دکتر شما تعیین شود. معمولا دوز از 100 تا 800 میلی گرم در روز است. در برخی از عفونت ها، از جمله عفونت واژن، درمان با یک کپسول 150 میلیگرم توسط دکتر تجویز می شود، بنابراین از تجویز بیش از حد استفاده کنید.
به ندرت کپسول فلوکونازول
در موارد نادر، مصرف فلوکونازول می تواند باعث آسیب جدی به کبد شود و باعث مرگ شود. این مخصوصا برای بیماران خاص است. بنابراین، اگر علائم رخ می دهد، مانند تیره شدن ادرار، از دست دادن اشتها، محو شدن، درد شدید معده و پوست و چشم های زرد و زرد، باید بلافاصله به پزشک مراجعه شود.
دوز کپسول فلوکونازول را فراموش کنید
اگر دوز خود را از دست ندهید، آن را در اسرع وقت دریافت کنید و از دوزهای دوز استفاده کنید.
نکاتی درباره مصرف کپسول فلوکونازول
توصیه می شود که دارو را با غذا مصرف کنید تا عوارض گوارشی کاهش یابد. اگر زردی دارید، رنگ ادرار، رنگ آمیزی معده، خارش و کاهش حجم ادرار را به پزشک خود تغییر دهید. حتی اگر احساس خوبی داشته باشید، دارو را به پایان برسانید. اگر بعد از دریافت درمان فلوکونازول به مدت 3 روز احساس خوبی نکنید، با پزشک خود صحبت کنید. در عین حال، الکل یا مواد مخدر حاوی الکل (برخی داروهای سرد) را مصرف نکنید. اگر بیش از 14 روز از این دارو مصرف کنید، برای نظارت بر وضعیت کبد و کلیه، آزمایش خون لازم است. اگر علائم شما حل نشده یا بدتر شوند، به پزشک خود مراجعه کنید. در صورت استفاده از قرص ضد بارداری، در طول درمان با این دارو، زنان باید قرص های ضد بارداری را علاوه بر قرص های ضد بارداری نیز مصرف کنند. اگر لکه های قرمز روی پوست دارید، به پزشک خود اطلاع دهید. اگر ادرار تیره، ضعف و خستگی شدید و زرد شدن پوست یا چشم داشته باشید، به پزشک خود اطلاع دهید. توصیه می شود از مصرف این دارو در حین رانندگی یا انجام کارهایی که نیاز به مراقبت کامل را دارند، اجتناب کنید. قبل از مصرف هر دارو یا جراحی، این جراح را به پزشک خود اطلاع دهید. استفاده از این دارو در سالمندان باید با احتیاط انجام شود.
مصرف کپسول فلوکونازول در دوران بارداری و شیردهی
فلوکونازول برای زنان باردار و شیرده مضر است. از آنجا که اثر منفی بر رحم دارد. از سوی دیگر، به دلیل اینکه به شیر مادر منتقل می شود، در هنگام تغذیه با شیر مادر توصیه نمی شود. انتظار نمی رود که یک بار مورد استفاده برای درمان عفونت واژن، جنین در معرض خطر باشد. اگر باردار هستید، از این دارو بیش از یک بار (یک دوز) استفاده نکنید. استفاده طولانی مدت از این دارو، همچنین در دوزهای بالا، ممکن است سبب آسیب جنین یا نقایص مادرزادی شود. اگر در حین درمان حامله باشید، به دکتر خود اطلاع دهید.
نشانه های عفونت واژن باکتریایی چیست؟
نشانه های رایج عبارتند از ترشحات بیش از حد واژن، گاهی اوقات همراه با بو از ماهی، با خارش و درد در هنگام ادرار. کارشناسان مطمئن نیستند که چه چیزی باعث می شود باکتری ها از تعادل بیرون بیایند، اما عوامل خاص افزایش خطر ابتلا به عفونت شما را افزایش می دهد. چنین عوامل شامل داشتن بیش از یک شریک جنسی، یک شریک جنسی جدید، بیش از حد سیگار کشیدن و بیش از حد استفاده از دوش واژن است. واژینوز معمولا جدی نیست و اغلب به خودی خود ناپدید می شود. اما ایده خوبی برای درمان این است که شروع به درمان آن را به محض این که علائم رخ می دهد. برخی از درمان های خانگی به شما کمک می کند تا از این مشکل مزاحم خلاص شوید.
مکانیسم اثر کپسول فلوکونازول
فلوکونازول با مهار آنزیم سیتوکروم P-450 اثرات ضد قارچی آن را تحت تاثیر قرار می دهد. با مهار این سیتوکروم، تولید ergosterol، یک مولفه حیاتی در غشای سلولی قارچی، مختل می شود. آزول ها (فلوکونازول، کتوکونازول و آنتروکونازول) دارای سمیت انتخابی نسبت به قارچ ها هستند زیرا آنها با سنتز ارگسترول، استرول منحصر به فرد غشای سلول های قارچی مواجه هستند و با غشاء سلول های بدن کار نمی کنند. آزول ها تولید ارگسترول را مهار می کنند و نفوذ پذیری غشاء سلولی قارچی را مختل می کنند.
- ۹۷/۰۶/۱۲